Voor werkgevers

Voor werkgevers

Het Transitiebedrijf van WZW biedt een totaalaanbod van diensten voor door- en uitstroom van medewerkers in Zorg en Welzijn. Wij werken vanuit de waarden goed werkgeverschap, goed werknemerschap, zelfregie en het “voor-en-door-elkaar-principe”. Samen krijgen we talent op de juiste plek, behouden we werkzekerheid en voorkomen we WW.

Waarom gebruikmaken van het Transitiebedrijf?
 • Leden van WZW ontvangen altijd 20% korting op de prijs exclusief btw
 • Inzet van subsidies
 • Sterk (inter)sectoraal netwerk
 • Kennis van sector en regio
Ons aanbod
 • Verschillende testen, zoals Octogram en Loopbaanwaarden
 • Inspiratiemiddag
 • Individuele loopbaancoaching
 • Arbeidsmarkttrainingen & workshops
 • Trainingen talent & kwaliteiten
 • Workshops persoonlijke ontwikkeling
 • E-portfolio op werkeninzorgenwelzijn.nl
 • Jobsearching

Bekijk Brochure transitiebedrijf 2019 voor meer informatie over onze totaalpakket van dienstverlening.

Loopbaanvouchers

Gratis ontwikkelvouchers voor jouw organisatie!
Als werkgever verwacht je dat jouw medewerkers zelf actief werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Je faciliteert ze als goed werkgever door ze professionele begeleiding, (regel)ruimte, doorstroommogelijkheden en/of een zachte landing te bieden.

Het Transitiebedrijf is ervan overtuigd dat aandacht voor duurzame inzetbaarheid en talent op de juiste plek nodig is om medewerkers gezond en gelukkig te houden in hun werk in Zorg en Welzijn. Om daar concreet aan bij te dragen, heeft het Transitiebedrijf voor 2019 de ambitie om in totaal 1.200 ontwikkelvouchers onder de leden van WZW te verdelen.

Een ontwikkelvoucher: wat is dat?
Een waardebon ter waarde van €250,- waarmee jouw medewerkers werk kunnen maken van hun ontwikkeling! Het aantal vouchers dat je als organisatie ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je organisatie. Iedere waardebon heeft een unieke code, die één keer te gebruiken is. Ook staat er altijd het logo van jouw organisatie op vermeld. Namens jullie organisatie geef je dit cadeau aan medewerkers. Uiteraard kun je in je eigen organisatie duidelijk verbinding leggen met jullie eigen beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid en talent ontwikkeling.

Hoe werkt het?
Je mag als organisatie zelf kiezen welke medewerkers je deze waardebon gunt. Deze mag de medewerker vanuit zelfregie vrij besteden in onze online loopbaanwinkel www.transitiebedrijf.nl. Zo is het mogelijk om direct een loopbaangesprek te plannen met een coach naar keuze, of je direct in te schrijven voor een training. Heb je als organisatie meer behoefte aan maatwerk, denk bijvoorbeeld aan een incompany workshop? Neem dan contact met ons op.

Wanneer ontvang ik als organisatie onze vouchers?
Je hoeft hiervoor niets te doen. In de komende maanden nemen wij vanzelf contact op met ons contactpersoon binnen jouw organisatie. Onze loopbaancoaches komen de vouchers namelijk graag persoonlijk bij jullie langs brengen. We starten bij de branches Kinderopvang en Jeugdzorg.

Nu al enthousiast geworden, en wil je de vouchers voor jouw organisatie graag eerder ontvangen? Neem dan contact op met projectmanager Loeke Salemans (l.salemans@wzw.nl).

Het Transitiebedrijf maakt werk van talent!

Spelregels inwisselen ontwikkelvouchers

Alle spelregels op een rijtje:

 • Uitgangspunt is dat zo veel mogelijk mensen in de organisatie geholpen worden aan loopbaanbegeleiding met de vouchers, bij voorkeur maximaal één voucher per medewerker.
 • Stapelen van vouchers icm. Sterk in je Werk is mogelijk om zo een kort loopbaantraject te creëren voor een medewerker met een uitgebreidere loopbaanvraag. Re-integratie en VWNW-trajecten vallen hier buiten, aangezien dit niet past bij de doelstelling van Sterk in je Werk.
 • Voor het realiseren van re-integratie en VWNW-trajecten is het mogelijk tot maximaal 3 vouchers per persoon (per traject) in te zetten. Als organisatie zul je dus altijd zelf een deel van de kosten van een dergelijk traject voor eigen rekening moeten nemen.
 • Het is mogelijk een incompany training te organiseren binnen je eigen organisatie, er kan hiervoor uitsluitend gekozen worden uit het reguliere trainingsaanbod van het Transitiebedrijf.
 • Een incompany training kost per dagdeel 6 vouchers. Dit is onafhankelijk van het aantal deelnemers aan de training. Als minimumaantal hanteren wij 5 deelnemers, dit vanwege de groepsdynamiek, het met elkaar kunnen oefenen en leren.
 • Om een incompany training goed aan te laten sluiten bij de vraag van jouw organisatie/team, komt onze trainer maximaal één keer op gesprek om leerdoelen te inventariseren en de training daarmee goed op maat te maken.
 • Incompany levensfasetrainingen, bestaande uit drie dagdelen en een individueel loopbaangesprek, kosten 22 vouchers in totaal. Als maximumaantal hanteren we 10 deelnemers. Op het moment dat er minder mensen aan de training meedoen, hanteren we dezelde prijsstelling. Dit vanwege de (voorbereidings)tijd die onafhankelijk is van het aantal deelnemers.
 • Vouchers kunnen nietingewisseld worden voor geld.
 • Vouchers kunnen ook niet bij een andere partij dan het Transitiebedrijf ingewisseld worden.
 • Het Transitiebedrijf behoudt zich het recht om open trainingen te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Er wordt dan een passend alternatief aangeboden, bijvoorbeeld een individueel loopbaangesprek.

Vraag offerte aan of stel een vraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen via info@transitiebedrijf.nl / 026 389 89 83.

‘De Loopbaanwinkel ziet er echt mooi uit. Mooie stap voorwaarts in de samenwerking in de regio’

Leo Vlaskamp

Management Development Adviseur, Rijnstate

‘Ik zie veel mogelijkheden voor de inzet van dit mooie aanbod voor ZoZijn’

Trudie Pol

Adviseur Mobiliteit, ZoZijn

Share This