Voor werkgevers

Voor werkgevers

Het Transitiebedrijf van WZW biedt een totaalaanbod van diensten voor door- en uitstroom van medewerkers in Zorg en Welzijn. Wij werken vanuit de waarden goed werkgeverschap, goed werknemerschap, zelfregie en het “voor-en-door-elkaar-principe”. Samen krijgen we talent op de juiste plek, behouden we werkzekerheid en voorkomen we WW.

Waarom gebruikmaken van het Transitiebedrijf?
 • Leden van WZW ontvangen altijd 20% korting op de prijs exclusief btw
 • Inzet van subsidies
 • Sterk (inter)sectoraal netwerk
 • Kennis van sector en regio
Ons aanbod
 • Verschillende testen, zoals Octogram en Loopbaanwaarden
 • Inspiratiemiddag
 • Individuele loopbaancoaching
 • Arbeidsmarkttrainingen & workshops
 • Trainingen talent & kwaliteiten
 • Workshops persoonlijke ontwikkeling
 • E-portfolio op werkeninzorgenwelzijn.nl
 • Jobsearching

Bekijk Brochure transitiebedrijf 2019 voor meer informatie over onze totaalpakket van dienstverlening.

Loopbaanvouchers

Gratis ontwikkelvouchers voor jouw organisatie!
Als werkgever verwacht je dat jouw medewerkers zelf actief werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Je faciliteert ze als goed werkgever door ze professionele begeleiding, (regel)ruimte, doorstroommogelijkheden en/of een zachte landing te bieden.

Het Transitiebedrijf is ervan overtuigd dat aandacht voor duurzame inzetbaarheid en talent op de juiste plek nodig is om medewerkers gezond en gelukkig te houden in hun werk in Zorg en Welzijn. Om daar concreet aan bij te dragen, heeft het Transitiebedrijf voor 2019 de ambitie om in totaal 1.200 ontwikkelvouchers onder de leden van WZW te verdelen.

Een ontwikkelvoucher: wat is dat?
Een waardebon ter waarde van €250,- waarmee jouw medewerkers werk kunnen maken van hun ontwikkeling! Het aantal vouchers dat je als organisatie ontvangt, is afhankelijk van de grootte van je organisatie. Iedere waardebon heeft een unieke code, die één keer te gebruiken is. Ook staat er altijd het logo van jouw organisatie op vermeld. Namens jullie organisatie geef je dit cadeau aan medewerkers. Uiteraard kun je in je eigen organisatie duidelijk verbinding leggen met jullie eigen beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid en talent ontwikkeling.

Hoe werkt het?
Je mag als organisatie zelf kiezen welke medewerkers je deze waardebon gunt. Deze mag de medewerker vanuit zelfregie vrij besteden in onze online loopbaanwinkel www.transitiebedrijf.nl. Zo is het mogelijk om direct een loopbaangesprek te plannen met een coach naar keuze, of je direct in te schrijven voor een training. Heb je als organisatie meer behoefte aan maatwerk, denk bijvoorbeeld aan een incompany workshop? Neem dan contact met ons op.

Wanneer ontvang ik als organisatie onze vouchers?
Je hoeft hiervoor niets te doen. In de komende maanden nemen wij vanzelf contact op met ons contactpersoon binnen jouw organisatie. Onze loopbaancoaches komen de vouchers namelijk graag persoonlijk bij jullie langs brengen. We starten bij de branches Kinderopvang en Jeugdzorg.

Nu al enthousiast geworden, en wil je de vouchers voor jouw organisatie graag eerder ontvangen? Neem dan contact op met projectmanager Loeke Salemans (l.salemans@wzw.nl).

Het Transitiebedrijf maakt werk van talent!

Vraag offerte aan of stel een vraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier of neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te verkennen via info@transitiebedrijf.nl / 026 389 89 83.

Organisatie *

 

‘De Loopbaanwinkel ziet er echt mooi uit. Mooie stap voorwaarts in de samenwerking in de regio’

Leo Vlaskamp

Management Development Adviseur, Rijnstate

‘Ik zie veel mogelijkheden voor de inzet van dit mooie aanbod voor ZoZijn’

Trudie Pol

Adviseur Mobiliteit, ZoZijn

Share This