Het Transitiebedrijf

Hoe werkt het?

Welkom in deze online loopbaanwinkel! Hier kun je rondkijken in ons aanbod aan loopbaanbegeleiding.

Stap 1) Wil je graag deelnemen? 
Ga dan het gesprek aan met je werkgever/leidinggevende, of stap naar je HR-afdeling. Je werkgever kan voor jou een ‘ontwikkelvoucher’ met korting inkopen. Met deze vouchercode kun je vervolgens gaan rondshoppen op onze website.

Stap 2) Voucher ontvangen?
Je mag zelf kiezen hoe jij jouw voucher wil besteden. Zo is het mogelijk om direct een loopbaangesprek te plannen met een coach naar keuze, of je direct in te schrijven voor een training. Het totaaloverzicht kun je vinden door rechtboven te klikken op aanbod. Heb je een training of coach naar jouw keuze gevonden? Dan kun je je direct aanmelden via de link bij het kopje ‘Aanmelden’. Er opent een invulformulier. Vul hier alle gegevens in en vergeet niet onderaan de pagina om jouw vouchercode in te vullen.

Vind je het moeilijk om te kiezen uit ons aanbod?
De online loopbaanwinkel geeft een uitgebreid beeld van ons aanbod. We bieden trainingen, workshops, testen en individuele loopbaancoaching aan. Wat het best passend is, verschilt per persoon. Zo wil de één actief op zoek naar een nieuw baan, terwijl de ander beter zijn grenzen wil leren aangeven op het werk. Kom je er niet uit? Bespreek dan met jouw loopbaancoach wat het beste past bij jouw (loopbaan)vraag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen (info@transitiebedrijf.nl) of bellen (026 – 38 989 83)

Technische vragen?
Mail dan naar info@transitiebedrijf.nl of bel ons op 026 – 38 989 83.

Annemarie Klomp is loopbaancoach bij het Transitiebedrijf en geeft je een kijkje achter de schermen: wie zijn we, dat doen we en wat kunnen wij voor jou betekenen? In onderstaande vlog neemt ze je in deze vlog mee met de inspiratiemiddag. Wat gebeurt er op zo’n dag, wat kun je precies verwachten?

Share This