Het Transitiebedrijf

Het Transitiebedrijf is een zelfstandig onderdeel van WZW, de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland. Wij werken vanuit het principe “voor én door elkaar” en kunnen dankzij ons brede (inter)sectorale netwerk van werkgevers en experts effectief personeels- en organisatievraagstukken oppakken.

Hoe werkt het?

Welkom in deze online loopbaanwinkel! Hier kun je rondkijken in ons aanbod aan loopbaanbegeleiding.

Stap 1) Wil je graag deelnemen? 
Ga dan het gesprek aan met je werkgever/leidinggevende, of stap naar je HR-afdeling. Je werkgever kan voor jou een ‘ontwikkelvoucher’ met korting inkopen. Met deze vouchercode kun je vervolgens gaan rondshoppen op onze website.

Stap 2) Voucher ontvangen?
Je mag zelf kiezen hoe jij jouw voucher wil besteden. Zo is het mogelijk om direct een loopbaangesprek te plannen met een coach naar keuze, of je direct in te schrijven voor een training. Het totaaloverzicht kun je vinden door rechtboven te klikken op aanbod. Heb je een training of coach naar jouw keuze gevonden? Dan kun je je direct aanmelden via de link bij het kopje ‘Aanmelden’. Er opent een invulformulier. Vul hier alle gegevens in en vergeet niet onderaan de pagina om jouw vouchercode in te vullen.

Vind je het moeilijk om te kiezen uit ons aanbod?
De online loopbaanwinkel geeft een uitgebreid beeld van ons aanbod. We bieden trainingen, workshops, testen en individuele loopbaancoaching aan. Wat het best passend is, verschilt per persoon. Zo wil de één actief op zoek naar een nieuw baan, terwijl de ander beter zijn grenzen wil leren aangeven op het werk. Kom je er niet uit? Bespreek dan met jouw loopbaancoach wat het beste past bij jouw (loopbaan)vraag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen (info@transitiebedrijf.nl) of bellen (026 – 38 989 83)

Technische vragen?
Mail dan naar info@transitiebedrijf.nl of bel ons op 026 – 38 989 83.

Over het Transitiebedrijf

Het Transitiebedrijf is een zelfstandig onderdeel van WZW, de werkgeversvereniging van Zorg en Welzijn in Gelderland. Wij werken vanuit het principe “voor én door elkaar” en kunnen dankzij ons brede (inter)sectorale netwerk van werkgevers en experts effectief personeels- en organisatievraagstukken oppakken.

Door- en uitstroom
In opdracht van de zorg- en welzijnswerkgevers in Gelderland, heeft WZW (Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn) in 2013 het Transitiebedrijf opgericht. Het Transitiebedrijf ondersteunt bij door- en uitstroom van (boventallige) medewerkers en begeleidt naar nieuw, passend en duurzaam werk. Samen krijgen we talent op de juiste plek, behouden we werkzekerheid en voorkomen we WW. Werknemers en werkgevers hebben in grote mate zelf regie over het transitieproces

Goed werkgeverschap en goed werknemerschap
Vanuit goed werknemerschap werken medewerkers zelf actief mee aan hun duurzame inzetbaarheid. Als goed werkgever faciliteren organisaties hen door professionele begeleiding, (regel)ruimte, doorstroommogelijkheden of een zachte landing te bieden. Zo zorgen werkgevers en werknemers met behulp van het Transitiebedrijf (zonder tussenkomst van de overheid) zelf voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod.

Unieke werkwijze: voor én door elkaar!
Activiteiten en diensten worden optimaal gedeeld en voor en door professionals van leden van WZW uitgevoerd. Zo zijn er loopbaan- en re-integratiedeskundigen vanuit diverse zorgorganisaties betrokken bij de coaching en begeleiding van uw medewerkers. Dit biedt meerdere voordelen. Zij kennen de branche en regio als geen ander, het Transitiebedrijf weet daardoor exact waar kansen liggen, draagt bij aan de professionaliteitsbevordering en werkzekerheid van deze professionals en beschikt over een groot en krachtig netwerk met alle benodigde expertise. Samen krijgen we zo wortels in elkaars organisatie waardoor samenwerking, transities en inzet van medewerkers gewoon worden.

Netwerk: binnen én buiten Zorg en Welzijn
Het Transitiebedrijf is van alle leden en beschikt daarmee over een krachtig netwerk (regionaal en subregionaal). Doen er zich kansen voor? Dan is het Transitiebedrijf als eerst op de hoogte. Leden geven elkaars transitiekandidaten voorrang, of het nu uitstroom- of meeloopmogelijkheden zijn. Zo dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid.
Binnen Zorg en Welzijn alleen kunnen we de huidige uitstroom echter niet opvangen. Het Transitiebedrijf realiseert dan ook uitstroommogelijkheden buiten Zorg en Welzijn, samen met gespecialiseerde bureaus als partner.

Bedrijfsgegevens
Het Transitiebedrijf is onderdeel van WZW B.V.
BTW: 8528.69.216.B.01
KvK: 58090142

Share This