Van Werk Naar Werk en Re-integratie

Van Werk Naar Werk
Dit betekent professionele begeleiding wanneer je op zoek bent naar werk bij een andere werkgever, het wordt ook wel outplacement genoemd. Omdat je boventallig bent verklaard, misschien in een conflict terechtgekomen bent of omdat je zelf op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.

Re-integratie 1e en 2e spoor
Re-integratie 1e spoor betekent dat je in geval van ziekte gaat re-integreren bij je huidige werkgever. Het eerste doel is terugkeer in je eigen functie of anders aangepast werk. Is dat niet meer mogelijk? Dan ondersteunen we je op deskundige wijze bij het vinden van vervangend werk bij een andere werkgever (2e spoor). Deze ondersteuning is per definitie maatwerk.

Hoe werkt het?
Met je werkgever heb je een afspraak gemaakt over het traject dat je kunt gaan volgen. Je bent door je werkgever aangemeld bij het Transitiebedrijf en hebt een voucher ontvangen om producten te kopen.
Vervolgens kies je via deze website een coach naar keuze en maak je via het contactformulier een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek met je coach stellen jullie samen een maatwerktraject op en kies jij zelf, of met behulp van je coach, de trainingen die het beste bij jouw voorkeur en traject passen!

Share This