Talent en Kwaliteiten

Iedereen heeft één of meerdere talenten en kwaliteiten: dit zijn onderliggende eigenschappen die invloed hebben op jouw gedrag. Je komt maximaal tot bloei als je weet wat je talenten zijn en hoe je ze inzet. Ook voor werkgevers is het benutten van jouw talent belangrijk, want zij moeten steeds méér doen met minder mensen. Om te weten waar je staat en wat je van jezelf kunt en mag verwachten, is de eerste stap het in kaart brengen van je talenten en kwaliteiten.

Jouw talenten in kaart
Wanneer jij weet wat je talenten zijn en deze onder woorden kunt brengen, dan kun je deze benutten in je werk en benadrukken door ze te ontwikkelen. Ook is het handig om te weten welke kwaliteiten je minder beheerst, zodat je eraan kunt werken om deze te verbeteren.

Hoe werkt het?
Met je werkgever heb je een afspraak gemaakt over het traject dat je kunt gaan volgen. Je bent door je werkgever aangemeld bij het Transitiebedrijfen hebt een voucher ontvangen om producten te kopen. 
Vervolgens kies je via deze website een coach naar keuze en maak je via het contactformulier een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek met je coach stellen jullie samen een maatwerktraject op en kies jij zelf, of met behulp van je coach, de trainingen die het beste bij jouw voorkeur en traject passen!

Share This