Ons aanbod

Op deze pagina vind je ons aanbod aan trainingen, workshops, testen en individuele loopbaancoaching. Weet je nog niet precies wat je wil? Wat het best passend is, verschilt per persoon. Zo wil de één actief op zoek naar een nieuw baan, terwijl de ander beter zijn grenzen wil leren aangeven op het werk. Kom je er niet uit? Bespreek dan met jouw loopbaancoach wat het beste past bij jouw (loopbaan)vraag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen (info@transitiebedrijf.nl) of bellen (026 – 38 989 83)

Of bekijk de vlog van Annemarie Klomp. Zij is loopbaanadviseur bij het Transitiebedrijf en geeft je een kijkje achter de schermen: wie zijn we, dat doen we en wat kunnen wij voor jou betekenen? Samen maken wij werk van jouw talent! In deze vlog laat ze zien wat er allemaal mogelijk is in onze loopbaanwinkel. Van loopbaanbegeleiding tot workshops en trainingen!

Het Transitiebedrijf en WZW volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij onze loopbaangesprekken zo veel mogelijk digitaal laten plaatsvinden. Daarnaast hanteren we bij onze trainingen minimaal 1,5 meter afstand tussen de deelnemers.

Vind je het lastig een keuze te maken uit ons aanbod? Neem dan eens een kijkje in onderstaande keuzehulp. Als je je herkent in één van de doelen, kun je de concrete tips bekijken. Hopelijk helpt dit je verder.

Kun je echt niet kiezen? Dan is ons advies om eerst een loopbaangesprek in te plannen.

Share This